Φτιάξτε βραχάκια

 

Τα βραχάκια είναι ίσως το ευκολότερο γλυκό, και ένα από τα πιο θρεπτικά λόγο του αμύγδαλου.

Πως φτιάχνονται τα βραχάκια;

Υλικά.

1 κιλό πικρή κουβερτούρα.

800 γραμμάρια καβουρδισμένα αμύγδαλα.

Η παρασκευή τους

Τοποθετήστε την κουβερτούρα μέσα σε ένα μεταλλικό σκεύος, το βάζετε στον φούρνο για περίπου μισή ώρα στους 60-70 βαθμούς, πριν λιώσει εντελώς θα την βγάλετε και θα την ανακατέψετε καλά με ένα κουτάλι, πρέπει να γίνει παχύρρευστη σοκολάτα που να τρέχει από το κουτάλι όταν το σηκώνετε λίγο. Αμέσως προσθέτετε τα αμύγδαλα και ανακατεύετε πολύ καλά. Πριν σφίξει η σοκολάτα αλλά και να μην είναι αρκετά ρευστή, με το κουτάλι παίρνετε μία μία κουταλιά και την αφήνετε πάνω στην λαδόκολλα που έχετε απλώσει πάνω στο τραπέζι σας.

Από αυτά τα υλικά που έχετε βάλει θα γεννηθούν περίπου 80 υπέροχα και πεντανόστιμα βραχάκια τα οποία θα είναι έτοιμα μετά από μισή ώρα η λίγο παραπάνω.

Καλή σας επιτυχία! 

 

 

Κοινοποιήστε τη δημοσίευση
Facebook
YouTube
Twitter

Μενέλαος Μαρκοδημητράκης

Σας παρακινούμε να κάνετε κλικ πάνω στις διαφημίσεις μας, καθώς και να κοινοποιείται τα δημοσιεύματα που θεωρείται αξιόλογα! ευχαριστούμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κοινοποιήστε τη δημοσίευση!