28 Απριλίου 2024

www.ipy.gr

Ιστοσελίδα Ποικίλης Ύλης

Οδηγ/χρήσ/φαρμάκων

Ηλεκτρολύτες, που βοηθούν!

Ηλεκτρολύτες σε αναβράζουσα μορφή για την ενυδάτωση του οργανισμού & την ενίσχυση του ανοσοποιητικού

Το δημοσίευμα που ακολουθεί έχει πρόθεση να συμβάλει στην αναγνωσιμότητα των οδηγιών για την λήψη των Ηλεκτρολυτών Almora, εύκολα και από ομάδες όπως οι ηλικιωμένοι, που αδυνατούν να διαβάσουν τις οδηγίες χρήσης και οι άνθρωποι με οπτική αναπηρία. Πρόκειται για πρωτοβουλία του ipy.gr.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

To almora  είναι ένα  συμπλήρωμα διατροφής σε αναβράζουσα μορφή με συνδυασμό ηλεκτρολυτών (Na, Κ, CI), ψευδαργύρου (Ζn), μαγνησίου (Mg) και δεξτρόζης.

Ενυδατώνει τον οργανισμό, βοηθά στην αναπλήρωση των χαμένων ηλεκτρολυτών και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Ηλεκτρολύτες: συμβάλλουν στην ενυδάτωση του οργανισμού.

Ψευδάργυρος: ενισχύει σημαντικά το ανοσοποιητικό σύστημα, προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες, βοηθά στη διατήρηση της φυσιολογικής γνωστικής λειτουργίας, στο μεταβολισμό των υδατανθράκων & των λιπαρών οξέων και στη σύνθεση των πρωτεϊνών.

Μαγνήσιο: συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης, βοηθά στην παραγωγή ενέργειας, στη φυσιολογική λειτουργία των μυών και παράλληλα στην ισορροπία των ηλεκτρολυτών.

Δεξτρόζη: διευκολύνει την απορρόφηση ιόντων νατρίου και νερού.

Με γεύση λεμόνι.

Διατροφική αξία ανά δισκίο (6g):

Ενεργειακή αξία 13 kcal (53kJ), Λίπος 0g από το οποίο κορεσμένα 0g, Υδατάνθρακες 1,63g από τους oοποίους σάκχαρα 1,2g, Πρωτεΐνη 0g, Αλάτι 0,67g, Φυτικές ίνες 0,11g.

 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Λαμβάνετε 1 αναβράζον δισκίο την ημέρα, διαλυμένο σε 500ml νερό.

 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Να φυλάσσεται σε θερμοκρασία χαμηλότερη των 25°C, μακριά από τα μικρά παιδιά.

ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ ΧΩΡΙΣ ΛΑΚΤΟΖΗ · ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΧΩΡΙΣ GMO · ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑΚΑ ΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΥΣ.

Ιστοσελίδα Ποικίλης Ύλης

IBANK Eurobank δωρεών στο ipy.gr GR7802606840000530104411908

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *