19 Απριλίου 2024

www.ipy.gr

Ιστοσελίδα Ποικίλης Ύλης

Διάφορα Γεν/

Προλήψεις

 

O κόσμος των προληπτικών είναι γεμάτος μη, είναι ένας κόσμος φυλακής μέσα σε ασφυκτικούς περιορισμούς και με τον μόνιμο φόβο ότι αν δεν κάνεις αυτό, θα πάθεις εκείνο.

Εδώ θα προσπαθήσω να θυμηθώ μερικές προλήψεις και να σας τις αναφέρω.

Ποτέ να μην αφήνεις ανοικτό το ψαλίδι, γιατί λέει θα είναι ανοικτές οι μπούκες των εχθρών σου, (δηλαδή τα στόματα τους για να σε κακολογούν), εγώ θα συμπληρώσω ότι ένα ανοικτό ψαλίδι εκτός από επικίνδυνο είναι και δείγμα ακαταστασίας, κάτι που για μια νοικοκυρά είναι επιλήψιμο. 

Αν σπάσει ποτήρι η πιάτο, αυτό σημαίνει ότι σε γλωσσοτρώνε, δηλαδή μιλούν για εσένα με ζήλια φθόνο και κακία για τις επιτυχίες σου.

          Δεν δίνουμε ποτέ ένα αυγό χέρι με χέρι, άγνωστο σε εμένα γιατί.

Επίσης ποτέ δεν δίνουμε την σκούπα χέρι με χέρι, γιατί λέει θα δημιουργηθεί καυγάς.

Αν στο τζάκι η την σόμπα, δεις ότι το ξύλο βγάζει μια αέρινη γλώσσα, δεν σημαίνει ότι καίγεται το μεθάνιο του ξύλου, αλλά ότι έχουν πάλι πιάσει δουλεία με την γλώσσα τους οι εχθροί σου, τώρα πως γίνετε η εχθροί σου να μιλούν μόνο τον χειμώνα, και μόνο όταν καίγονται δροσερά ξύλα, δεν ξέρω.

Αν λέει σε τρώει δηλαδή σε ξύνει η μύτη σου, θα φας ξύλο.

Αν ξεπετά το δεξί μάτι θα δεις κάποιον φίλο που αγαπάς, ενώ αν ξεπετά το αριστερό, θα δεις κάποιον που δεν συμπαθείς, παρεμπίπτοντος το ξεπέταγμα του ματιού μπορεί να οφείλετε και σε έλλειψη κάποιας βιταμίνης.

Πρέπει τα νύχια μας να τα κόβουμε πάντα την Πέμπτη, γιατί όταν το κόβουμε εκείνη την ήμερα σκάνε οι εχθροί μας, και ποτέ Τετάρτη η Παρασκευή. 

 

Ιστοσελίδα Ποικίλης Ύλης

IBANK Eurobank δωρεών στο ipy.gr GR7802606840000530104411908

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *