Φτιάξτε φακόρυζο

 

Φτιάξτε φακόρυζο

Ναι φτιάξτε φακόρυζο, φασουλόρυζο, και ροβιθόρυζο, η διαδικασία είναι απλή και συνιστάται από την δεύτερη μέρα που έχουμε ψήσει το φαγητό μας, έτσι για αλλαγή, μην φάμε για δεύτερη μέρα το ίδιο φαγητό.

Πως το κάνουμε, είναι πολύ απλό, παίρνουμε το τσικάλι με την εναπομείνασα φακή, βάζουμε λίγο νερό, και μετά ρίχνουμε ένα ποτήρι ρύζι η περισσότερο αν υπάρχει πολύ φακή μέσα στο τσικάλι μας, ρίχνουμε λίγο αλάτι, και το αφήνουμε να ψηθεί, δεν υπάρχει προκαθορισμένος χρόνος, απλά το παρακολουθούμε και σε λίγα λεπτά θα έχουμε ένα νέο ζεστό, θρεπτικό, και νόστιμο φαγητό.

Την ίδια ακριβός διαδικασία κάνουμε και με τα φασόλια, και με τα ροβίθια, είναι απλά τέλεια φαγητά, καλή όρεξη!.

Κοινοποιήστε τη δημοσίευση
Facebook
YouTube
Twitter

Μενέλαος Μαρκοδημητράκης

Σας παρακινούμε να κάνετε κλικ πάνω στις διαφημίσεις μας, καθώς και να κοινοποιείται τα δημοσιεύματα που θεωρείται αξιόλογα! ευχαριστούμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κοινοποιήστε τη δημοσίευση!