Επικοινωνία!

Τι πρέπει να ξέρετε για το ipy.gr

Το ipy.gr (Ιστοσελίδα Ποικίλης Ύλης) ανήκει στον Μενέλαο Α.Μαρκοδημητράκη. Ξεκίνησε την λειτουργία της ως menelaos20 8  Μαρτίου του 2018. 21 Οκτωβρίου του ίδιου έτους άλλαξε όνομα σε ipy.gr, και πίρε την σημερινή της μορφή. Η διαχείριση και η επιλογή των θεμάτων γίνεται από τον ιδρυτή της Μενέλαο Α.Μαρκοδημητράκη e-mail menos@outlook.com.gr

Απαγορεύεται η κλοπή των θεμάτων του ipy.gr. 

Επιτρέπετε η κοινοποίηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η τοποθέτηση συνδέσμων των θεμάτων και του ipy.gr.

Το ipy.gr δεν αντιγράφει ποτέ παρουσιάσεις από άλλα site. Σέβεται τον κόπο και των χρόνο των δημιουργών τους. 

Στο ipy.gr δημοσιεύονται θέματα τα οποία ΔΕΝ εμπίπτουν στο νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας, όπως αποσπάσματα παλιών βιβλίων η φυλλαδίων που είχαν τυπωθεί πολύ παλιότερα. Στο ipy.gr δημοσιεύονται θέματα από βιβλία με την έγγραφη η προφορική άδεια του συγγραφέα. Στο ipy.gr δημοσιεύονται θέματα και από καινούρια βιβλία αγορασμένα, για τα οποία όμως δεν υπάρχει κανένα νομικό κόλλημα.

Στο ipy.gr δημοσιεύονται θέματα προσωπικής έρευνας του ιδιοκτήτη του site, με προσωπική εργασία και οικονομική επιβάρυνση. Οι φωτογραφίες εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων ανήκουν στον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας. 

Για να στηθεί, αλλά προπάντων να εμπλουτιστεί το ipy.gr, έχω καταβάλει και καταβάλω απίστευτο προσωπικό χρόνο και εργατοώρες με πολύ κόπο και οικονομική επιβάρυνση, καθώς αγοράζω τα βιβλία από τα οποία λαμβάνω τα θέματα. Επίσης πληρώνω εγώ τα ταξίδια για να λάβω τις απαραίτητες φωτογραφίες, αλλά και τα έξοδα φιλοξενίας στον σέρβερ. 

Αισθάνομαι την ανάγκη να κάνω γνωστό ότι, για να έχω κάποιο σοβαρό έσοδο από τις διαφημίσεις της google, θα πρέπει καθημερινά οι επισκέπτες να ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες. Το ipy.gr δεν είναι εμπορικό η ειδησεογραφικό site, κατά συνέπεια δεν έχει καθημερινά πολλούς επαναλαμβανόμενους επισκέπτες και άρα σημαντικά έσοδα.     

Αν παρόλα αυτά θεωρηθεί από κάποιον σχετικό με ένα δημοσίευμα στο ipy.gr, ότι δεν τον ικανοποιεί, μπορεί να το δηλώσει και να λάβουν χώρα οι σχετικές κινήσεις στο e-mail menos@outlook.com.gr.

Για τους παραπάνω λόγους απαγορεύετε η κλοπή των θεμάτων.
Σάπιο-μύλο-Ιστοσελίδα-Ποικίλης-Ύλης
Το λογότυπο του ipy.gr

Κάθε λογότυπο έχει μία ιστορία, στην ιστορία του λογότυπου αυτού θα αναφερθούμε.

Η Ιστοσελίδα Ποικίλης Ύλης έχει ως λογότυπο ένα φαινομενικά σάπιο μήλο. Βρήκα αυτό το μήλο στο Οροπέδιο Λασιθίου, το πιο γνωστό μέρος της Κρήτης που παράγονται μεταξύ άλλων και μήλα, στις αρχές Οκτώβρη του 2017.

Είναι ένα φιρίκι, ένα από τα πολλά ήδη μήλων που ευδοκιμούν σε αυτό το Θεοχάριστο μέρος. Το μάζεψα από το χώμα όπου είχε πέσει λόγο του αέρα. Το κάτω μέρος είχε ξεκινήσει να σαπίζει, το πάνω μέρος όμως ήταν ένα λαχταριστό μήλο και έτσι το έπιασα. Όχι δεν με κορόιδεψε. Όταν πήγα τα μήλα στο σπίτι που είχα μαζέψει πάνω αλλά και κάτω από τη μηλιά, παρατήρησα αυτό το συγκεκριμένο μήλο.

Το ξεχώρισα από τα άλλα μήλα και άρχισα να το περιεργάζομαι. Αυτό το μήλο αν και είχε την ατυχία να πέσει από τη μηλιά, νομοτελειακά το μέρος του που δεν το δρόσιζε η πρωινή πάχνη, που δεν το έβλεπε το φως της ημέρας, που δεν το φυσούσε το μεσημεριανό αεράκι θα σάπιζε.

Ξεκίνησε να σαπίζει μετουσιώνοντας την φθορά σε καλλιτεχνική δημιουργία, με διαβάθμιση στις χρωματικές αποχρώσεις, συμμετρία και βάθος πεδίου.

Το μεγαλύτερο του μέρος όμως, που φωτίζονταν από τις ζωογόνες ακτίδες του ήλιου, που το έλουζε η βραδινή δροσούλα και της ταχινής το αεράκι, ήταν ολοζώντανο κρύβοντας καλά το μυστικό του.  

Και εκεί που φαινομενικά αυτό το μήλο μπορεί να θεωρηθεί άχρηστο, αξιοποίησα την μία του πλευρά, αυτή που είχε τραυματισθεί διατηρώντας το υπόλοιπο σε άριστη κατάσταση σαν να θυσιάστηκε με αξιοπρέπεια, απαθανατίζοντας το σε μία φωτογραφία, ενώ το υπόλοιπο αφού καθάρισα  το 1/3 από αυτό το έφαγα και ήταν ιδιαίτερα νόστιμο, ίσως γιατί είχε βιώσει και τις δύο όψεις της ζωής του. 

Αυτό το μήλο το πρόσεξα, το παρατήρησα και το αξιοποίησα επειδή ήταν έτσι, αξιοποιώντας και τις δύο του όψεις. Αν ήταν άψογο, θα κοσμούσε για λίγο την φρουτιέρα μου, μετά δεν θα το θυμόμουν καν όπως τόσα και τόσα άλλα μήλα, θα περνούσε απαρατήρητο.            

    

 

2 σκέψεις σχετικά με το “Επικοινωνία!

  • 18 Ιουνίου 2020, 3:17 ΜΜ
    Permalink

    κυρία Λυδία Κ, σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή όμως, δεν προτίθεμαι να κάνω αλλαγές στον σχεδιασμό του site μου ipy.gr. Σας εύχομαι καλή τύχη!

  • 7 Ιουνίου 2020, 11:32 ΠΜ
    Permalink

    ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας, θα ήθελα να σας πω ότι δεν ενδιαφέρομαι προς το παρόν. καλή συνέχεια.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Καλώς ορίσατε στην ipy.gr. 

Καλή σας περιήγηση!!!