22 Μαΐου 2024

www.ipy.gr

Ιστοσελίδα Ποικίλης Ύλης

Επικοινωνία!

 
Σχετικά με το ipy.gr

Το ipy.gr (Ιστοσελίδα Ποικίλης Ύλης) ανήκει στον Μενέλαο Α.Μαρκοδημητράκη. Ξεκίνησε την λειτουργία της στις 21 Οκτωβρίου 2018. Η διαχείριση και η επιλογή των θεμάτων γίνεται από τον ιδρυτή της Μενέλαο Α.Μαρκοδημητράκη. E-mail menos@outlook.com.gr

Απαγορεύεται η κλοπή των θεμάτων του www.ipy.gr. 

Επιτρέπεται η κοινοποίηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η τοποθέτηση συνδέσμων των θεμάτων και του ipy.gr.

Το ipy.gr δεν αντιγράφει ποτέ παρουσιάσεις από άλλα site. Σέβεται τον κόπο και των χρόνο των δημιουργών τους. 

Στο ipy.gr δημοσιεύονται θέματα τα οποία ΔΕΝ εμπίπτουν στο νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας, όπως αποσπάσματα παλιών βιβλίων η φυλλαδίων που είχαν τυπωθεί πολύ παλιότερα. Στο ipy.gr δημοσιεύονται θέματα από βιβλία με την έγγραφη η προφορική άδεια του συγγραφέα. Στο ipy.gr δημοσιεύονται θέματα και από καινούρια βιβλία αγορασμένα, η φυλλάδια παρουσιάσεων, για τα οποία όμως δεν υπάρχει κανένα νομικό κόλλημα.

Στο ipy.gr δημοσιεύονται θέματα προσωπικής έρευνας του ιδιοκτήτη του site, με προσωπική εργασία και οικονομική επιβάρυνση. Οι φωτογραφίες εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων ανήκουν στον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας.

Πάντα αναγράφεται εντός του δημοσιεύματος η πηγή του, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να διασταυρωθεί, να αναζητηθεί, αλλά και να ανατρέξει κάποιος σε αυτό για περισσότερες πληροφορίες.

Στο www.ipy.gr δημοσιεύονται πάντα έγκυρα θέματα. 

Για να στηθεί, αλλά προπάντων να εμπλουτιστεί το www.ipy.gr, έχω καταβάλει και καταβάλω απίστευτο προσωπικό χρόνο, πολύ κόπο και οικονομική επιβάρυνση, καθώς αγοράζω τα βιβλία από τα οποία λαμβάνω τα θέματα. επιβαρύνομαι εγώ όλο το κόστος συλλογής των θεμάτων, αλλά και τα έξοδα φιλοξενίας στον σέρβερ του www.ipy.gr. Το κάνω όμως με πολύ χαρά αφού για εμένα είναι ένα χόμπι που με αναζωογονεί.   

Το www.ipy.gr είναι ένας ιστότοπος με πάγια ύλη, παρουσιάσεις ποικίλης θεματολογίας, με σκοπό την διασπορά της γνώσης σε όσους είναι πρόσφοροι να την δεχτούν, καθώς επίσης και μέσο έκφρασης του δημιουργού του.  

Αν παρόλα αυτά θεωρηθεί από κάποιον σχετικό με ένα δημοσίευμα στο ipy.gr, ότι δεν τον ικανοποιεί, μπορεί να το δηλώσει και να λάβουν χώρα οι σχετικές κινήσεις στο e-mail menos@outlook.com.gr.

Για τους παραπάνω λόγους απαγορεύεται η κλοπή των θεμάτων.

2 σκέψεις σχετικά με το “Επικοινωνία!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.