25 Σεπτεμβρίου 2023

www.ipy.gr

Ιστοσελίδα Ποικίλης Ύλης

Μάθε πως γίνεται

Φτιάξτε σπιτικό προσάναμμα, δείτε πως!

 

Φτιάχνω προσάναμμα

Το προσάναμμα στις μέρες μας είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό, διότι πλέον δεν υπάρχουν παραδοσιακά προσανάμματα, αλλά επίσης έχουν αλλάξει οι συνθήκες ζωής μέσα στα σπίτια, τώρα οι σόμπες και τα τζάκια δεν πρέπει να καπνίζουν και να λερώνουν το σπίτι.

Έτσι αυτή η ανάγκη δημιούργησε ένα πλήθος από πατέντες δημιουργίας προσαναμμάτων, έτσι και εγώ, αφού το 2011 αναγκάστηκα να βάλω στο σπίτι μου σόμπα που καίει ξύλο, έφτιαξα το δικό μου προσάναμμα με κερί (παραφίνη) και ψιλοκομμένα κομμάτια υφάσματος.

Δείτε το πιο πρόσφατο βίντεο σχετικά με το προσάναμμα από πριονίδι παραφίνη και ελαιόλαδο, στο οποίο λύνω προβλήματα όπως: την κατάλληλη φόρμα και την ευκολία στο άναμμα, 22-12-2018 

 

Το 2015 πατένταρα και τελειοποίησα το προσάναμμα μου, πλέον χρησιμοποιώ πριονίδι αντί για ύφασμα, παραφίνη, και ένα κρασοπότηρο ελαιόλαδο, το προσάναμμα μου ανάβει για 15 λεπτά, χωρίς μυρωδιές, καπνούς, ενώ κανένα ξύλο δεν μπορεί να του αντισταθεί. Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε όλη την διαδικασία γρήγορα εύκολα και απλά.

 

Βίντεο με μία γρήγορη περιληπτική ματιά πως φτιάχνεται το προσάναμμα.

Ιστοσελίδα Ποικίλης Ύλης

IBANK Eurobank δωρεών στο ipy.gr GR7802606840000530104411908

Μια σκέψη για το “Φτιάξτε σπιτικό προσάναμμα, δείτε πως!

  • ΝΑ’ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΜΕΝΕΛΑΕ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΤΕΛΙΚΑ(ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΞΕΡΟΚΛΑΔΑ ΑΠ’ΕΞΩ, ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΤΖΑΚΙ…….!) ΕΛΕΟΣ…

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *