Εκεί που πας για 10 + 2 λεπτά

Ποίημα ενός φίλου 

Εκεί που για 10 + 2 λεπτά είσαι αφεντικό, εκεί που για 10 + 2 λεπτά όσα σου λείπουν συναντάς και συναντιέσαι, εκεί που για 10 + 2 λεπτά αγαπάς και αγαπιέσαι.

Εκεί που για 10 + 2 λεπτά πας λίγη χαρά να βρεις και να γευτείς το νέκταρ της ζωής, εκεί που για 10 + 2 λεπτά το κόκκινο πλημμυρίζει τον αέρα, εκεί μπορείς να ακούσεις μια σοφή κουβέντα, εκεί που για 10 + 2 λεπτά, πέρασες και είδες, εκεί σου λένε δεν είμαστε όλες ίδιες.

Εκεί που για 10 + 2 λεπτά καμιά γυναίκα δεν πηγαίνει, μόνο άντρες πικραμένοι, εκεί που για 10 + 2 λεπτά το όνομα σου δεν θα πεις, ούτε θα σε ρωτήσει και κανείς, εκεί που για 10 + 2 λεπτά σαν θηρίο πας, μιά γυναίκα βασιλεύει και στο κρεβάτι πάνω σε μερεύει.

Εκεί που για 10 + 2 λεπτά πας να βρεις τον ανδρισμό σου το χαμένο, από μια γυναίκα προδομένο, εκεί που για 10 + 2 λεπτά πας από ανάγκη για να βρεις, το γιατρικό του σώματος αλλά και της ψυχής. Εκεί που για 10 + 2 λεπτά πας, χωρίς να θες, μα πας, την μοναξιά σου να νικάς.

Εκεί που για 10 + 2 λεπτά πας, η υποκρισία περισσεύει, μόνο για 10 + 2 λεπτά και ύστερα στερεύει, εκεί που για 10 + 2 λεπτά ο κάθε ένας το ρόλο του κρατά, και έντιμα τη θέση του ορίζει, χωρίς κανένα να ενοχλεί και να κακοκαρδίζει.    

Ναι, εκεί που για 10 + 2 λεπτά κάποιος πάει, χωρίς πάθος, χωρίς ντροπή, ως που να βρει, αν βρει, κι αυτός μια αγάπη αληθινή. 

 

   

Κοινοποιήστε την δημοσίευση ευχαριστούμε

Ιστοσελίδα Ποικίλης Ύλης

Σας παρακινούμε να κάνετε κλικ πάνω στις διαφημίσεις μας, καθώς και να κοινοποιείτε τα δημοσιεύματα που θεωρείται αξιόλογα! ευχαριστούμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *