Κατολίσθηση στην Παπαναστασίου

Σε πολλές περιοχές της Κρήτης το διήμερο 9 με 10 Νοεμβρίου 2020 έπεσε πολύ βροχή, ενώ το φαινόμενο θα διαρκέσει σύμφωνα με τους μετεωρολόγους και την 11η Νοεμβρίου.

Ξεκίνησε με ψιλόβροχο στις 11 πμ της Δευτέρας 9-11-2020, ενώ από τις 2 μμ η βροχή έπεφτε με μεγάλη ένταση η λιγότερη, αλλά ασταμάτητα, το φαινόμενο κράτησε με ελάχιστα ολιγόλεπτα διαλύματα μέχρι και της 7 μμ, που γράφουμε αυτό το κείμενο, και ενώ συνεχίζεται.

Πολλές ζημιές σε πολλούς τομείς την ζωής των ανθρώπων έγιναν από την συνεχόμενη βροχόπτωση, μία τέτοια ζημιά είναι η κατολίσθηση του πρανούς στην οδό Παπαναστασίου και Σόλωνος, στα όρια των περιοχών Νέα Αλάτσατα και Φορτέτσα, επί της οδού Παπαναστασίου που σε εκείνο το σημείου έχει μήκος περίπου 100 μέτρα το πλάτος του δρόμου δεν ξεπερνά τα 4 μέτρα, μετακινήθηκε ένα μεγάλο μέρος του πρανούς και έκλεισε εντελώς τον δρόμο. Σίγουρα κάποιοι πρέπει να αισθάνονται τυχεροί, καθώς ο δρόμος αυτός χρησιμοποιείται πολύ από τους οδηγούς.  

 

Ιστοσελίδα Ποικίλης Ύλης

Σας παρακινούμε να κάνετε κλικ πάνω στις διαφημίσεις μας, καθώς και να κοινοποιείτε τα δημοσιεύματα που θεωρείται αξιόλογα! ευχαριστούμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *