Επικοινωνία!

Το ipy.gr (Ιστοσελίδα Ποικίλης Ύλης) ανήκει στον Μενέλαο Α. Μαρκοδημητράκη. Ξεκίνησε την λειτουργία του ως menelaos20 8  Μαρτίου του 2018. 21 Οκτωβρίου του ίδιου έτους άλλαξε όνομα σε ipy.gr, και πίρε την σημερινή του μορφή. Η διαχείριση και η επιλογή των θεμάτων γίνεται από τον ιδρυτή του Μενέλαο Α Μαρκοδημητράκη e-mail menos@outlook.com.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των θεμάτων του ipy.gr.

Επιτρέπετε η κοινοποίηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Στο ipy.gr δημοσιεύονται θέματα τα οποία ΔΕΝ εμπίπτουν στο νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας, όπως αποσπάσματα παλιών βιβλίων η φυλλαδίων που είχαν τυπωθεί πολύ παλιότερα. Στο ipy.gr δημοσιεύονται θέματα από βιβλία με την έγγραφη η προφορική άδεια του συγγραφέα. Στο ipy.gr δημοσιεύονται θέματα και από καινούρια βιβλία αγορασμένα, για τα οποία όμως δεν υπάρχει κανένα νομικό κόλλημα.

Στο ipy.gr δημοσιεύονται θέματα προσωπικής έρευνας του ιδιοκτήτη του site, με προσωπική εργασία και οικονομική επιβάρυνση.

Για να στηθεί, αλλά προπάντων να εμπλουτιστεί το ipy.gr, έχω καταβάλει και καταβάλω απίστευτο προσωπικό χρόνο και εργατοώρες με πολύ κόπο και οικονομική επιβάρυνση, καθώς αγοράζω τα βιβλία από τα οποία λαμβάνω τα θέματα. Επίσης πληρώνω εγώ τα ταξίδια για να λάβω τις απαραίτητες φωτογραφίες.

Αν παρόλα αυτά θεωρηθεί από κάποιον σχετικό με ένα δημοσίευμα στο ipy.gr, ότι δεν τον ικανοποιεί, μπορεί να το δηλώσει και να λάβουν χώρα οι σχετικές κινήσεις.

Για τους παραπάνω λόγους απαγορεύετε η κλοπή των θεμάτων.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *