Πωλείται οίκημα στο Ηράκλειο Κρήτης στην περιοχή Μεσαμπελιές

Πωλείται οίκημα με άδεια του 2006 και οικοδομημένο το 2007 στο Ηράκλειο Κρήτης ανάμεσα στις περιοχές Νέα Αλάτσατα, κάτω Φορτέτσα, Μεσαμπελιές. Το οίκημα είναι σε οικόπεδο 162 τμ, και περιλαμβάνει ένα ισόγειο διαμέρισμα 45 τμ, αποθήκη 20 τμ, αυλή και χώρο στάθμευσης 50 τμ, στον πρώτο όροφο και στον δεύτερο υπάρχει μία μεζονέτα 130 τμ.
Τα δύο αυτά σπίτια πωλούνται εξ αιτίας της αδυναμίας εξόφλησης των δανείων.
Μεσίτες ΔΕΝ είναι δεκτοί πια, έχει δοθεί σε 9 μεσίτες και αυτό ίσως ήταν λάθος. Η τιμή εφόσον δεν θα μεσολαβήσει μεσίτης μπορεί να διαμορφωθεί…

Το οίκημα με τα δύο σπίτια πωλείται στην τιμή των 230.000 ευρώ ενώ η τελική τιμή είναι διαπραγματεύσημη.

Η αγορά αυτού του σπιτιού μπορεί εκτός από τα προτερήματα που δίνει το Ελληνικό κράτος σε αλλοδαπούς για αγορά κατοικίας στην Ελλάδα, μπορεί να είναι μία πολύ καλή επένδυση, αφού μπορεί να νοικιαστούν τα δύο σπίτια άνετα στην τιμή των 1000 χιλίων και πλέων ευρώ το μήνα. 

Η τιμή πώλησης ενός ακινήτου δεν είναι προκαθορισμένη, διαμορφώνεται από κάποιους παράγοντες. Ορισμένοι από αυτούς είναι οι εξής: Η αξία της γης γύρο από το ακίνητο, η θέση του ακινήτου, και η κατάσταση του ακινήτου.
Πάμε να δούμε αναλυτικά αυτούς τους παράγοντες, η αξία της γης γύρο από το οίκημα ανέρχεται στα 550-600 ευρώ το τμ. Η θέση του συγκεκριμένου ακινήτου είναι πολύ κοντά στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, την εφορία, σε τρία δημοτικά σχολεία, το 37, το 20 που συστεγάζεται με το 56, και το 19. Το έβδομο γυμνάσιο και το επάλ, καθώς και σε σούπερ μάρκετ όπως του Χαλκιαδάκη, του Κρητικού, και το Φαιστός. Επίσης έχει πολύ κοντά δύο λεωφόρους με πλήθος καταστημάτων, όλα αυτά σε μια ήσυχη γειτονιά. Η κατάσταση του ακινήτου είναι εξαιρετική με ελάχιστες παρεμβάσεις όπως μερικά μερεμέτια και ορισμένους χρωματισμούς εκεί που είναι απαραίτητο.
Θα πω μόνο ότι κάνοντας αυτή την αγορά ενός οικήματος με μοντέρνο σχεδιασμό και ελάχιστες βελτιώσεις γλιτώνετε από όλη αυτή την ταλαιπωρία του κτισίματος.
Ερωτήσεις μπορείτε να υποβάλετε στο e-mail menos@outlook.com.gr η με τηλ 6937357111.