Πωλείται οίκημα στο Ηράκλειο Κρήτης στην περιοχή Μεσαμπελιές

Πωλείται οίκημα με άδεια του 2006 και οικοδομημένο το 2007 στο Ηράκλειο Κρήτης ανάμεσα στις περιοχές Νέα Αλάτσατα, κάτω Φορτέτσα, Μεσαμπελιές. Το οίκημα είναι σε οικόπεδο 162 τμ, και περιλαμβάνει ένα ισόγειο διαμέρισμα 45 τμ, αποθήκη 20 τμ, αυλή και χώρο στάθμευσης 50 τμ, στον πρώτο όροφο και στον δεύτερο υπάρχει μία μεζονέτα 130 τμ, συνολικού εμβαδόν 210 τμ. 
Τα δύο σπίτια πωλούνται εξ αιτίας του διαζυγίου που προέκυψε στην οικογένεια που κατοικεί σε αυτό το 2017, και ως συνέπεια την αδυναμία εξόφλησης του δανείου.  
Μεσίτες ΔΕΝ είναι δεκτοί.

Το οίκημα με τα δύο σπίτια πωλείται στην τιμή των 240.000 ευρώ.

Η αγορά αυτού του σπιτιού μπορεί εκτός από τα προτερήματα που δίνει το Ελληνικό κράτος σε αλλοδαπούς για αγορά κατοικίας στην Ελλάδα, μπορεί να είναι μία πολύ καλή επένδυση, αφού μπορεί να νοικιαστούν τα δύο σπίτια άνετα στην τιμή των 1000 χιλίων και πλέων ευρώ το μήνα. 

 Η θέση του συγκεκριμένου ακινήτου είναι πολύ κοντά στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, την εφορία, σε τρία δημοτικά σχολεία, το 37, το 20 που συστεγάζεται με το 56, και το 19. Το έβδομο γυμνάσιο και το επάλ, καθώς και σε σούπερ μάρκετ όπως του Χαλκιαδάκη, του Κρητικού, και το Φαιστός. Επίσης έχει πολύ κοντά δύο λεωφόρους με πλήθος καταστημάτων, όλα αυτά σε μια ήσυχη γειτονιά.
Η κατάσταση του ακινήτου με ελάχιστες αντικειμενικές και υποκειμενικές παρεμβάσεις είναι εξαιρετική.  
Θα πω ότι κάνοντας αυτή την αγορά ενός οικήματος με μοντέρνο σχεδιασμό και ελάχιστες βελτιώσεις γλιτώνετε από όλη αυτή την ταλαιπωρία του κτισίματος.
Ερωτήσεις μπορείτε να υποβάλετε στο e-mail menos@outlook.com.gr η στο τηλ 6937357111.

Ακολουθούν φωτογραφίες 

 

Στις παρακάτω τρις φωτογραφίες που φαίνεται ο ενιαίος χώρος του αυτόνομου ισογείου όπως ήταν το 2014. Υπάρχουν ακόμα δύο δωμάτια 9 τμ, και 7 τμ, καθώς και μπάνιο 1,5 τμ, υπάρχει εξωτερικός χώρος για το πλυντήριο ρούχων και για άπλωμα. Το ισόγειο διαμέρισμα είναι διαμπερές με παράθυρα σε όλους τους χώρους, έχει θερμοσίφωνα για ζεστό νερό, ενώ δεν έχει θέρμανση, κάτι όμως που διορθώνεται με την προσθήκη ενός κλιματιστικού. Το ισόγεια διαμέρισμα μπορεί να αυτονομηθεί πλήρως με δική του παροχή ρεύματος, στην είσοδο του υπάρχει αυλή και παρτέρι.            

 

Δύο φωτογραφίες της βεράντας στον πρώτο όροφο όπως ήταν το 2014, ΠΡΟΣΟΧΉ, οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες με ευρυγώνιο φακό.

Φωτογραφίες από το σαλόνι όπως ήταν το 2014, ΠΡΟΣΟΧΉ, είναι τραβηγμένες με ευρυγώνιο φακό.  

 

Φωτογραφίες από την κρεβατοκάμαρα όπως ήταν το 2014, ΠΡΟΣΟΧΉ, είναι τραβηγμένες με ευρυγώνιο φακό.

  

 

Φωτογραφίες από την κουζίνα όπως ήταν το 2014, ΠΡΟΣΟΧΉ είναι τραβηγμένες με ευρυγώνιο φακό.