Πωλείται διπλοκατοικία στο Ηράκλειο Κρήτης στην περιοχή Μεσαμπελιές 220.000 ευρώ

 
Πωλείται οίκημα με άδεια του 2006 και οικοδομημένο το 2007. Στο Ηράκλειο Κρήτης ανάμεσα στις περιοχές Νέα Αλάτσατα, κάτω Φορτέτσα, Μεσαμπελιές. Το οίκημα είναι σε οικόπεδο 165 τμ. Περιλαμβάνει, ένα ισόγειο διαμέρισμα 50 τμ με δύο δωμάτια μπάνιο ενιαίο με κουζίνα, αποθήκη 20 τμ, αυλή-χώρος στάθμευσης 50 τμ.
Στον πρώτο όροφο και στον δεύτερο υπάρχει μία μεζονέτα 130 τμ. Περιλαμβάνει, πρώτο επίπεδο, ενιαίο, κουζίνα, wc, μεγάλη βεράντα. Δεύτερο επίπεδο, τρία δωμάτια, ένα μπάνιο, μεγάλη βεράντα. τρίτο επίπεδο, μεγάλη άνετη σοφίτα.      
Μεσίτες ΔΕΝ είναι δεκτοί.

Το οίκημα με τα δύο σπίτια πωλείται στην τιμή των 220.000 ευρώ.

Η αγορά αυτού του σπιτιού μπορεί εκτός από τα προτερήματα που δίνει το Ελληνικό κράτος σε αλλοδαπούς για αγορά κατοικίας στην Ελλάδα, μπορεί να είναι μία πολλή  καλή επένδυση, αφού μπορεί να νοικιαστούν τα δύο σπίτια άνετα στην τιμή των 800 ευρώ το μήνα, ποσό δυσανάλογα μεγαλύτερο από το επιτόκιο που δίνει η τράπεζα για 250.000 ευρώ, δηλαδή το πολύ 300 ευρώ ετησίως. 

 Η θέση του συγκεκριμένου ακινήτου είναι πολύ κοντά στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, την εφορία, σε τρία δημοτικά σχολεία, το 37, το 20 που συστεγάζεται με το 56, και το 19. Το έβδομο γυμνάσιο και το 2ο ΕΠΑΛ Ηρακλείου, καθώς και σε σούπερ μάρκετ όπως του Χαλκιαδάκη, του Κρητικού, και το Φαιστός. Επίσης έχει πολύ κοντά δύο λεωφόρους με πλήθος καταστημάτων, όλα αυτά σε μια ήσυχη γειτονιά.
Η κατάσταση του ακινήτου είναι τέτοια που χρήζει ανακαίνισης, για αυτό τον λόγο πωλείται σε τόσο χαμηλή τιμή.  
 
Ερωτήσεις μπορείτε να υποβάλετε στο e-mail menos@outlook.com.gr η στο τηλ 6937357111.

Ακολουθούν φωτογραφίες του 2014

Στις παρακάτω τρις φωτογραφίες που φαίνεται ο ενιαίος χώρος του αυτόνομου ισογείου όπως ήταν το 2014. Υπάρχουν ακόμα δύο δωμάτια 9 τμ, και 7 τμ, καθώς και μπάνιο 1,5 τμ, υπάρχει εξωτερικός χώρος για το πλυντήριο ρούχων και για άπλωμα. Το ισόγειο διαμέρισμα είναι διαμπερές με παράθυρα σε όλους τους χώρους, έχει θερμοσίφωνα για ζεστό νερό, ενώ δεν έχει θέρμανση, κάτι όμως που διορθώνεται με την προσθήκη ενός κλιματιστικού. Το ισόγεια διαμέρισμα μπορεί να αυτονομηθεί πλήρως με δική του παροχή ρεύματος. Στην είσοδο του υπάρχει αυλή και παρτέρι.            

 

Δύο φωτογραφίες της βεράντας στον πρώτο όροφο όπως ήταν το 2014, ΠΡΟΣΟΧΉ, οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες με ευρυγώνιο φακό.

Φωτογραφίες από το σαλόνι όπως ήταν το 2014, ΠΡΟΣΟΧΉ, είναι τραβηγμένες με ευρυγώνιο φακό.  

 

Φωτογραφίες από την κρεβατοκάμαρα όπως ήταν το 2014, ΠΡΟΣΟΧΉ, είναι τραβηγμένες με ευρυγώνιο φακό.

  

 

Φωτογραφίες από την κουζίνα όπως ήταν το 2014, ΠΡΟΣΟΧΉ είναι τραβηγμένες με ευρυγώνιο φακό.